Wat bieden wij aan?

Zorgresidentie Onze-Lieve-Vrouw-ter-Rive beschikt over 100 multifunctionele woongelegenheden. Een aantal ervan vindt u in het geklasseerd, historisch gedeelte dat uitzicht geeft op het Sint-Pietersplein.

Bij ons vindt u een ruim aanbod: wij beschikken hoofdzakelijk over éénpersoonskamers, maar hebben ook accommodaties aangepast aan echtparen en inwonende mantelzorgers o.a. kamers met kitchenette en badkamer. Elke kamer heeft standaard een sanitaire ruimte met toilet en lavabo. Tevens beschikt iedere woongelegenheid over een directe telefoonlijn, een aansluiting voor televisie, radiodistributie en een oproepsysteem dat aanpasbaar is aan de specifieke zorgnoden. De kamers zijn ingericht met een minimum aan functioneel en ergonomisch meubilair o.a. hoog-laag bed. Verder bent u vrij om uw kamer een persoonlijke toets te geven en er een gezellige thuis van te maken.

In onze polyvalente zaal met cafetaria kan u minstens twee keer per week terecht met familie of vrienden.

Op alle afdelingen vindt u gemeenschappelijke badkamers met een aangepast bad of douche en zithoeken. Wij beschikken over een kapsalon. Naar eigen wens kunt u beroep doen op een manicure, pedicure, podologe of logopedist.Voor onze bewoners staat er een wasmachine en droogkast ter beschikking, maar persoonlijke was kan ook met de externe wasserij worden meegegeven. In de gemeenschappelijke ruimtes kunt u in de zithoeken ontspannen met een koffie of drankje of kijkt u gezellig televisie. De krant ligt er elke morgen voor u klaar. Voor wie houdt van boeken, komt maandelijks de mobiele bibliotheek langs.Tweewekelijks rijdt de winkelkar rond en kleine toiletartikelen kan u bestellen via het zorgpersoneel. Dagelijks worden activiteiten georganiseerd. In onze polyvalente zaal met cafetaria kan u minstens twee keer per week terecht met familie of vrienden. Bij mooi weer, kunt u genieten van onze binnentuin met terras.

De dagprijs varieert van € 51,00 tot € 70,00. Voor een echtpaar varieert de prijs van € 43,00 tot € 54,00 per persoon.